Financiën

Financiële check

Ben je geïnteresseerd in een appartement in het nieuwbouwproject Unify? Laat dan een financiële check maken door een financieel adviseur van De Hypotheekshop en vergroot de kansen op uw droomwoning!

De Hypotheekshop is een onafhankelijk advieskantoor dat alle geldverstrekkers in Nederland vergelijkt op rentes en voorwaarden. Zo weet je dat je altijd voor de best passende hypotheek kiest.

Bij nieuwbouwprojecten komt het regelmatig voor dat de financiering van de woning niet haalbaar blijkt te zijn. Om teleurstelling te voorkomen (voor zowel koper als ontwikkelaar) is het daarom belangrijk dat geïnteresseerden die zich inschrijven goed op de hoogte zijn van hun financiële mogelijkheden.

Wanneer alle kopers de zekerheid hebben van hun financiën, is de kans groter dat het project sneller verkocht is en er gestart kan worden met de bouw!

Financien

Vrijblijvend financieel advies op maat

Weten of een appartement van je voorkeur binnen je financiële mogelijkheden ligt? Je kan vrijblijvend een afspraak maken met een financieel adviseur van De Hypotheekshop in Capelle aan den IJssel via https://www.hypotheekshop.nl/vestigingen/capelleaandenijssel/​ of door telefonisch contact op te nemen op telefoonnummer 010 - 279 95 95.

In dit gesprek worden de mogelijkheden tot het kopen van een nieuwbouwwoning in kaart gebracht, zodat u precies weet wat je kan lenen en wat de maandlasten zijn. De Hypotheekshop verstrekt je een financiele check welke je nodig heeft voor de inschrijving van het project. Indien je een woning krijgt toegewezen helpt De Hypotheekshop je verder met de hypotheekaanvraag. Zij begeleiden je van A tot Z en proberen je zo goed mogelijk te ontzorgen. 

De Hypotheekshop is een samenwerkend partner bij het project Unify. Dit maakt dat zij volledig op de hoogte zijn van het project, de verschillende woningen én de bijbehorende financieringsmogelijkheden.